Skoleball

Skoleball

Ditt event

Trenger dere anlegg og DJ til skoleballet?

Vi leverer stort lydanlegg som fint fyller en vanlig gymsal. Med anlegget følger en DJ/lydteknikker og et kult lysshow.

Med godt lydtrykk, kult lys på dansegulvet, røykmaskin og en flink DJ som spiller elevene har plukket ut, blir dette et skoleball elevene ikke vil glemme.

Ditt event

Hva vi leverer

Et vellyket skoleball kan være et minne for livet. Vi ønsker å bidra til at deres skoleball blir en suksess. Samtidig vet vi at et skoleball ofte ikke har de største budsjettene. Vi har satt sammen en skoleball-pakke som bør være oppnåelig for mange skoler.

Vi leverer en DJ som spiller den musikken elevene ønsker seg. Han bringer med seg et anlegg som fyller en normal gymsal med god og engasjerende musikk. I grunnpakken følger det også med diskolys for å skape den ekstra gode stemningen på dansegulvet.

For å gjøre pris forutsigbar, har vi for skoleball gjort et unntak fra vanlig praksis, og presenterer en grunnpris på 7000 kroner for å leie oss til et skoleball. For denne prisen får du et godt lydanlegg**, diskolys til dansegulvet, DJ/teknikker. Vi vil hjelpe til med alt av musikk og lyd til ballet, fra polonese, swing, mikrofon til taler og fult trykk på diskoen. Varighet maks 3 timer (lengere skoleball mot tillegg).

-For og holde prisen nede for skoleball, må vi gjøre noen kompromisser. Vår DJ vil ikke være involvert i planlegging av arrangementet (slik som ved andre fester/arrangementer). Det forventes at arrangør sammen med elevene kommer med en ønskeliste over sanger minst en uke i forveien. Ved å minke kravet til forberedelser, kan vi holde prisen nede.

Arrangør må stille med minst en person for å hjelpe teknikker med å bære på plass utstyr  fra bil ved opprigging, og en person som hjelper til med bæring ut i bil ved nedrigging. Noe av utstyret er for tungt for at en person kan bære alene.

Av erfaring kan det ved skoleball være behov for en vakt/foreldre til og passe på at ikke elever rører vårt utstyr. Mye av utstyret er dyrt, og noe er tungt. Det har også vært tilfeller hvor stor pågang av elever som vil bestemme musikk gjør jobben til DJ vanskelig. Vi vil derfor kreve at minst en vakt/foreldre passer på utstyr og DJ.

Tillegg til grunnpakke (pris på forespørsel):
– For å skape ekstra stemning, kan bruk av røykmaskin* være tingen.
– Skal det være underholdningsbidrag, så kan vi få koblet til ting som for eksempel elektrisk-gitar, keyboard, mikrofoner og lignende til vårt lydanlegg.
– I grunnpakken er det med diskotek-lys til dansegulvet. Vi kan også levere belysning til lokalet og andre effekter.
– Bistand til annen teknikk som pc/prosjekter og lignende.

* Røykmaskin skaper kjempestemning på et dansegulv da diskolys og lasere får en mye større effekt. For at vi skal kunne bruke røykmaskin, så må vi være sikre på at eventuelle røykvarslere i lokalet kan kobles ut i tiden vi skal fylle røyk i rommet. Dette er ikke mulig i alle lokaler, så dette må dere sjekke med eventuell utleier før eventet.

** Vårt anlegg lar seg normalt drifte på en vanlig strømmkurs, men vi har hatt tilfeller hvor sikringer i spesielt eldre lokaler har gått. Vi anbefaler at det trekkes strøm fra 2 strømkurser i lokalet om det er mulig.

 

Book oss

Book oss til skoleball