Fest

Fest

Ditt event

Vil du leie anlegg og lys til en stor fest?

Vi vet hvordan vi skal løfte festen din til et høyt nivå.

Med godt lydtrykk, kult lys på dansegulvet, røykmaskin og en flink DJ som spiller musikk dere er enige om, blir dette en fest du ikke vil glemme.

Ditt event

Hva vi leverer

Om du booker oss, så bestiller du en proff opplevelse. Vi stiller med teknikker/DJ som tilpasser lyd og lys etter lokalet. Om det er et større event, kan det være vi trenger å møte på en liten befaring for å planlegge slik at vi vet at vårt utstyr passer, eller om vi eventuelt må anskaffe noe ekstra for å kunne levere den perfekte festen.

Vi setter oss ned sammen med deg for å gå igjennom dine forventninger til kvelden. Vi ser på programmet og kan komme med forslag til hvordan vi kan gjøre festen din best mulig med tanke på belysning, lyd og effekter igjennom kvelden. Selve seansen med DJ, dundrende musikk og fult disolys som underholder et fult dansegulv, er gjerne kun en liten del av festen. Vi kan også bistå med belysning tidlig på kvelden, bakgrunnsmusikk, mikrofoner om det skal være taler eller underholdning og så videre. 

Til de fleste fester leverer vi et anlegg med doble 18″ subber + fulltonehøyttalere, lysrigg med diskolys til dansegulvet, røykmaskin*, miksebord, mikrofon og DJ** Ofte ønsker de som bestiller oss også hjelp med annen lyssetting og bistand med teknikk som prosjektor, PC og lignende.

Mange lurer på hva det koster å kjøpe våre tjenester. Ditt Event er ikke et firma du leier inn til en liten fest med noen få venner hjemme i stuen. Vi spesialiserer oss på større fester med 50-200 gjester, og vi er som regel tilstede under hele arangementet for å bistå med lyd, lys og annen teknikk. Noen eventer krever mye utstyr og det kan være vi trenger en hel dag på å rigge oss til, mens andre eventer krever mindre. Pris blir derfor en vurdering etter bestillingen du kommer med, men få eventer havner på under 10000 kr.

* Røykmaskin skaper kjempestemning på et dansegulv da diskolys og lasere får en mye større effekt. For at vi skal kunne bruke røykmaskin, så må vi være sikre på at eventuelle røykvarslere i lokalet kan kobles ut i tiden vi skal fylle røyk i rommet. Dette er ikke mulig i alle lokaler, så dette må dere sjekke med eventuell utleier før eventet.

** DJ spiller normalt sett i en eller to timer i løpet av en kveld. Når DJ ikke aktivt spiller opp til dans, vil han kunne sette på bagrunnsmusikk, eller la en spilleliste etter deres ønske gå. Det vil ikke være mulig for andre å bruke DJ-en sitt utstyr, men om det er ønskelig, kan det kobles til for eksempel en pc dere selv kan styre når ikke DJ-en spiller.

Book oss

Book oss til festen