Teknikker/ DJ

Bryllup

Trenger du lyd og lys til ditt bryllup?

Ditt event leverer det du trenger til bryllupet. Vi kan stille med lyssetting av lokalet, høyttalere, mikrofoner, prosjetor, pc og all teknikken som kreves for å få dette til å virke. Vi vil være tilstede under hele bryllupsfesten for å sørge for at alt fra bakgrunsmusikk under middagen, mikrofoner til talene og musikk til brudevalsen går som det skal.

Ønskes det DJ og fylt trykk på dansegulvet utover kvelden og natten, kan vi stille med DJ med profersjonelt utstyr og kraftige høyttalere. Vi kan også ta med diskoteklys, røykmaskin mm. om dette er ønskelig. Alt designet for å passe inn i deres drømmebryllup. Skal dere ha live-band, eller andre som skal underholde med for eksempel sang eller instrumenter, kan vi hjelpe til med teknikk og lyd for dette også. 

Et bryllup krever gjerne endel planlegging, og vi vil gjerne ha behov for et møte med brudeparret for å avklare hvilke ønsker dere har, og vi vil gjerne på en befaring i lokalet hvor bryllupsfesten skal være. Skal det være band eller andre live-opptredener, trenger vi ofte et lite møte med disse også for å avklare behov.

 

Hva koster et bryllup?

Dette er ikke et lett spørsmål å svare på. Prisen kan strekke seg fra 20 000 til 100 000. Det er mange faktorer som spiller inn på hva prisen blir. For oss betyr et bryllupsoppdrag gjerne flere dagsverk med forberedelser i tillegg til den store dagen. For at bryllupet skal bli som dere ønsker, kreves det ofte mye dyrt utstyr. Det blir derfor vanskelig å gi en nøyaktig pris før vi har hatt et møte som avklarer alle behov. Men om du sender en utfyllende henvendelse med deres ønsker og behov via skjemaet under, kan vi komme med et estimat. Virker det som estimatet er innenfor deres budsjettrammer, kan vi avtale et møte.

Book oss

Book oss til bryllupet